‘iPhone Pro wordt de nieuwe naam voor de iPhone 11’

12 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
iPhone 11

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan wordt de naam voor de opvolger van de iPhone XS en XS Max, iPhone Pro. Het is nog niet precies duidelijk hoe het verschil aangegeven gaat worden tussen het reguliere en het Max-model.

iPhone Pro: de naam voor de iPhone 11 – gerucht

Het ziet ernaar uit dat Apple voornemens is de iPhone 11 een andere naam te geven: iPhone Pro. Dat meldt Twittergebruiker Coinx, die eerder al correct voorspelde dat Apple de namen XS en XR voor de iPhones van vorig jaar wilde gebruiken en liet weten dat er gewerkt werd een iPad met een scherm van 10.5-inch, vlak voordat die aangekondigd werd. Het is nog niet precies duidelijk hoe de naam gebruikt wordt voor beide modellen: worden het de Pro 5,8-inch en Pro 6,5-inch of worden het de Pro en de Pro Max?

En hoe zit het dan met de opvolger van de iPhone XR? Naar verluidt wordt dat de iPhone (2019). Het zou ook nog kunnen dat Apple voor de volgende namen kiest: iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11R. Qua design aan de voorkant zouden de nieuwe iPhones ontzettend gaan lijken op de huidige modellen. De grotere veranderingen worden met name onder de motorkap en aan de achterkant verwacht, aangezien Apple mogelijk maar liefst drie camera’s zal parkeren. Zoals gewoonlijk heeft Apple niet gereageerd op de geruchten.

Reacties (0)