‘iPhone 8 wordt duurste iPhone ooit, kost meer dan 1.000 dollar’

09 februari 2017 1 Minuut 0 Reacties
iphone-concept-art-retina

Als we de geruchten mogen geloven dan wordt de iPhone 8 de duurste iPhone ooit en komt er een model uit dat meer dan 1.000 dollar gaat kosten. De smartphone wordt mogelijk wel voorzien van speciale 3d-sensortechnologie.

‘iPhone 8 gaat meer dan 1.000 dollar kosten’

De duurste versie van de iPhone 8 zou meer dan duizend dollar moeten gaan kosten (omgerekend zo’n 935 euro). Dat is exclusief de belasting in de Verenigde Staten, waardoor de prijs dus nog zal worden opgeschroefd. Mogelijk zal de prijs in Nederland boven de 1200 euro uitkomen, kijkend naar de koers die Apple in het verleden heeft gehanteerd voor zijn producten. Voor die prijs krijg je mogelijk wel de meest uitgebreide iPhone van dat moment, met een 5,8-inch oled-scherm en speciale 3d-sensortechnologie voor onder meer gezichtsherkenning.

Daarnaast zouden er alsnog twee andere versies van de iPhone 8 op de markt worden uitgebracht. Eentje met een scherm van 4,7-inch en eentje met een 5,5″-scherm. Of die kleinere modellen ook de 3d-sensortechnologie zullen krijgen, is helaas niet bekend. De verwachting is verder dat de iPhones worden voorzien van een glazen achterkant en roestvrijstalen randen. Ook zouden de fysieke knoppen verdwijnen, aldus de geruchtenmakers, en worden vervangen voor digitale knopjes. Uiteraard heeft Apple niet gereageerd op deze geruchten.

Reacties (0)