Gesponsord Mobile Gesponsord door Odido

iPhone 15 Pro: next-level smartphone van Apple

15 juli 2023 3 Minuten 0 Reacties
iPhone 15 Pro close-up

De nieuwe iPhone 15 Pro is eindelijk beschikbaar. Deze telefoon is als onderdeel van de iPhone 15 serie uitgebracht op 12 september. Er zijn flink wat upgrades vergeleken met zijn voorganger, de iPhone 14 Pro. Ontdek alle specificaties hieronder.

Vernieuwde camera voor de beste shots

De camera’s van de nieuwe iPhone 15 Pro hebben natuurlijk ook een flinke upgrade gekregen. Bovendien hebben de Pro en de Pro Max ook nog eens de beste camera’s van alle iPhones. Met de 48 MP hoofdcamera, 12 MP ultra groothoek lens en 12 MP telelens maak je de mooiste foto’s in een handomdraai. Deze drie camera’s werken samen om de beste foto te produceren. Ook kan de nieuwe iPhone 15 Pro betere foto’s maken bij grote licht verschillen. Selfies schieten? Dat kan eenvoudig met de uitmuntende 12 MP frontcamera.

Innovatief ontwerp: de iPhone met de dunste schermranden

Elke 3 jaar komt Apple met een nieuw design, zo ook dit jaar. De nieuwe iPhones hebben een innovatief ontwerp. Het bijzondere aan de iPhone 15 Pro is dat het de smartphone met de dunste schermranden ooit is, namelijk ongeveer 1,5 mm. Dit is fors dunner dan de dunste schermranden van de Xiaomi 13 (1,81 mm), de huidige smartphone met de dunste schermranden. Het display is een 6,7 inch OLED scherm, waardoor de kleuren levendig op je scherm tot uiting komen. Daarnaast is de behuizing van de iPhone 15 Pro van stevig titanium. Hierdoor weet je zeker dat de smartphone robuust is. Tot slot heeft de nieuwe iPhone 15 serie afgeronde randen voor een soepel ontwerp.

Super processor voor topprestaties

Bij goede specificaties is het natuurlijk belangrijk om een krachtige processor te hebben die het geheel kan aandrijven. Dat zit met de vernieuwde A17 Bionic processor wel goed. Deze nieuwe chip is de snelste chip ooit in een iPhone, nog sneller dan de processor van de iPhone 14 Pro Max. Hierdoor kun je naadloos meerdere apps naast elkaar draaien. Facetimen met je beste vriend of vriendin? Even snel een post op Instagram? Of tussendoor even een selfie maken? Met de nieuwe A17 Bionic processor kan het allemaal. Als klap op de vuurpijl heeft de iPhone 15 Pro ook 8 GB RAM werkgeheugen voor nog betere prestaties.

Advertentie

Sterke batterij en vernieuwde USB-C aansluiting

Je hoort het goed. Alle nieuwe iPhones hebben een USB-C aansluiting. Dat betekent dat je geen gedoe meer hebt met verschillende kabeltjes en verschillende aansluitingen: een enorme verbetering. Daarnaast heeft de iPhone 15 Pro niet alleen een sterke batterij, maar ook een zuinige batterij. De batterij van de Pro heeft een batterijcapaciteit van 3.650 mAh. Dit is voldoende om de hele dag eindeloos te videobellen, appen en foto’s te maken. Naast een sterke batterij heeft de iPhone 15 Pro ook voldoende mogelijkheden voor opslagcapaciteit. Zo heb je de keuze uit 256 GB, 512 GB of zelfs 1 TB opslag. Genoeg voor al je bestanden, foto’s en filmpjes.

iPhone 15 Pro

Sla je slag en koop nu de iPhone 15 Pro. Sinds 12 september is dit gloednieuwe toestel beschikbaar. Ga voor de next-level smartphone van Apple: de iPhone 15 Pro.

Reacties (0)