iPad 4 in combinatie met abonnement bij Vodafone en T-Mobile

30 november 2012 2 Minuten 0 Reacties
new-ipad-3

De vierde generatie iPad, ook wel de iPad 4 genoemd, is alweer een paar weken in Nederland te koop maar om de tablet in combinatie met abonnement te kopen had je wat langer geduld nodig. Inmiddels is de vierde generatie iPad bij diverse winkels en telecomproviders Vodafone en T-Mobile in combinatie met abonnement te koop, maar je moet wel overal bijbetalen.

Vodafone

Vodafone heeft zoals we gewend zijn weer diverse mogelijkheden om de iPad 4 in combinatie met een abonnement aan te schaffen. Zo kun je kiezen voor een 1-jarig abonnement of een 2-jarig abonnement en heb je de keuze uit de Start, Basis of Extra abonnementsvormen. Daarnaast kun je voor een 32GB of 64GB iPad met 3G module kiezen, de 16GB versie is nog niet te vinden bij Vodafone. Als je zo min mogelijk wilt bijbetalen moet je een 2-jarig abonnement dat 55 euro per maand kost afsluiten. Voor de iPad zelf (met 32GB) betaal je dan nog 249,99 euro. Wel heeft Vodafone momenteel een actie lopen waarbij je de eerste 6 of 12 maanden 50 procent korting op je abonnement krijgt.

Let overigens bij Vodafone goed op dat je kiest voor de iPad Retina (4th Gen) en niet de New iPad. Die laatste is namelijk de derde generatie iPad.

Bekijk alle abonnementsvormen in combinatie met de iPad 4

Advertentie

T-Mobile

T-Mobile biedt dezelfde mogelijkheden als Vodafone met de abonnementsvormen Standaard, Extra en Maximaal. Ook deze zijn als 1-jarig of als 2-jarig abonnement af te sluiten. Als je zo min mogelijk voor je iPad wilt bijbetalen dan kun je gaan voor een 2-jarig abonnement van 61 euro per maand. Voor de iPad zelf (met 16GB) betaal je dan nog 179,95 euro extra. Ook T-Mobile heeft een actie lopen waarbij je de eerste 3 maanden 50 procent korting op je abonnementskosten krijgt.

Bekijk alle abonnementsvormen in combinatie met de iPad 4

Andere aanbieders

De iPad 4 is niet alleen direct via de twee telecomproviders te koop. Ook andere winkels bieden de tablet in combinatie met abonnement aan. Daar ben je zelfs in sommige gevallen goedkoper uit. In onderstaande prijsvergelijking vind je onder de tab ‘iPad 4 met abo’ een aantal winkels waar de iPad 4 met abonnement te koop is.

Voor meer informatie en alle specificaties kun je terecht in onze review van de Apple iPad 4.

 

Reacties (0)