iOS 6.1 voor de iPhone, iPod en iPad nu te downloaden

28 januari 2013 1 Minuut 0 Reacties
Apple-iOS-6-2

Apple heeft zojuist een nieuwe versie van het iOS besturingssysteem beschikbaar gesteld voor gebruikers van een iPhone, iPad en iPod. iOS 6.1 brengt onder meer diverse bug-fixes, nieuwe vormgeving voor een aantal knoppen, bredere ondersteuning voor 4G/LTE en een aantal kleine verbeteringen die vooral op de achtergrond spelen.

Verbeteringen iOS 6.1

iOS 6.1 is geen grote update en er is dan ook geen haast bij om de update te installeren op je iPhone of iPad. Hieronder vind je een lijstje met de aanpassingen en verbeteringen die inmiddels bekend zijn;

  • Bredere 4G/LTE ondersteuning
  • Bestellen bioscoopkaartje via Siri (alleen in de VS)
  • Tutorial met uitleg over Passbook
  • Nieuwe vormgeving mediaspeler knoppen in ontgrendelscherm
  • Individuele nummers uit iTunes Match downloaden nu mogelijk
  • Knop om de Advertising Identifier te resetten
  • Diverse verbeteringen voor ontwikkelaars

Je kunt de update voor de iPhone 3GS of nieuwe, iPad 2 of nieuwer, iPad mini of vierde generatie iPod touch of nieuwer downloaden door naar de instellingen van je apparaat te gaan, ‘Algemeen’ te kiezen en hier te kiezen voor ‘Software-update’. Ook is het mogelijk je apparaat te koppelen aan iTunes en zo de update binnen te halen.

Gizmodo heeft onderstaande video gemaakt waarin een aantal van de verbeteringen binnen iOS 6.1 getoond worden.

Advertentie

iOS 7 tijdens WWDC 2013?

De verwachting is dat Apple tijdens WWDC 2013, welke in juni van dit jaar plaatsvindt, een grote update presenteert in de vorm van iOS 7. Apple heeft onlangs wat veranderingen in het bedrijf doorgevoerd die mogelijk ook tot interessante veranderingen binnen het iOS besturingssysteem leiden. Lees verder over de verwachtingen van iOS 7.

Reacties (0)