iOS 12.1.1 kan zorgen voor internetproblemen op mobiele netwerken

10 december 2018 1 Minuut 0 Reacties
ios-12-overzicht

Verschillende gebruikers van een iPhone met iOS 12.1.1 aan boord melden problemen te hebben met de internetverbinding op mobiele netwerken. De update werd vorige week door Apple uitgebracht en brengt onder meer verbeteringen voor Facetime met zich mee.

iOS 12.1.1 kan voor problemen zorgen

Sinds vorige week kunnen gebruikers van iPhones en iPads iOS 12.1.1 downloaden voor hun smartphone en tablet. Deze update zorgt onder meer voor verbeteringen voor Facetime, maar heeft helaas ook wat problemen met zich meegenomen. Zo laten gebruikers tegenover Forbes weten dat er problemen zijn opgedoken met de internetverbinding wanneer ze gebruikmaken van mobiele netwerken. Er zijn dus gelukkig geen problemen met wifi, maar dan nog is dit natuurlijk een vervelend probleem dat snel moet worden opgelost.

Het gaat om gebruikers uit verschillende landen, dus het lijkt ook niet om een geïsoleerd probleem te gaan. Ook lijkt het probleem verschillende dingen te doen. Zo kunnen sommige mensen wel internetten via de Safari-browser, maar krijgen andere apps geen internettoegang. Sommige mensen hebben helemaal geen mobiel internetverkeer meer. Er is vooralsnog geen oplossing beschikbaar, terwijl Apple al wel op de hoogte is van het probleem. Wacht dus anders nog even met het downloaden van de recente update.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)