HP lanceert witte 64GB TouchPad met 1.5GHz processor voor Europa

18 augustus 2011 1 Minuut 0 Reacties
hp-palm-touchpad-tablet

In juli gingen er al geruchten over de komst van een 64GB TouchPad in augustus en vandaag is de bevestiging verschenen, voor Europa althans. De TouchPad 64 GB Wifi-only variant is op de Franse website van HP verschenen en bevat naast het 64GB opslaggeheugen ook de overklokte 1.5GHz Qualcomm Snapdragon processor die we vorige maand al in een video terugzagen samen met de 4G connectiviteit.

Daarnaast is de 64GB versie zowel in het zwart als in het wit te koop. Helaas is het niet zo wit als de witte iPad of iPhone aangezien HP ervoor heeft gekozen het frame rond het display zwart te houden. De prijs is ook niet mis, want voor 599,00 euro wordt de tablet binnen twee weken uitgeleverd. Verder beschikt de tablet over de features die ook in de andere versies de vinden zijn, zoals Wifi, Bluetooth, een 1.3 megapixel camera aan de voorzijde, een 9.7 inch IPS scherm met een resolutie van 1.024 bij 768 pixels en webOS als besturingssysteem.

In Nederland wachten we nog steeds op de eerste exemplaren van de TouchPad en tot op heden heeft HP nog niks van zich laten horen wanneer dit zou kunnen gebeuren. In de VS verlopen de verkopen van de TouchPad matig en zelfs met flinke kortingen lijkt HP geen indruk te kunnen maken. Of een 64GB Wifi-only HP TouchPad met een overklokte processor en een andere kleur daar verandering in zou kunnen brengen vraag ik me af. Wellicht dat de 7 inch TouchPad Go meer succes kan behalen.

Bron: Engadget


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)