Honor View 20 krijgt Honor Gaming+-update en exclusieve Fortnite skin

27 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
Honor View20 gaming update-2

De Honor View 20 krijgt een Honor Gaming+-update die de prestaties tijdens het gamen moeten verbeteren. Daarnaast is er een samenwerking met Epic Games. Gebruikers van de View 20 kunnen een exclusieve Fortnite skin claimen.

Tijdens de Mobile World Congress 2019 in Barcelona heeft Honor de Honor Gaming + update onthuld. Deze bestaat uit een reeks technologische updates om de grafische beeldkwaliteit en de prestaties van de Honor View 20 voor mobiele games te verbeteren. De update lijkt in dat opzicht vergelijkbaar met de GPU Turbo-update van Huawei.

De Honor View 20 krijgt daarnaast een aantal nieuwe applicaties die gebruikmaken van de 3d tof-camera (time of flight) en nieuwe mogelijkheden op het gebied van augmented reality. Ook is er een exclusieve samenwerking met Epic Games. Gebruikers van de Honor View 20 krijgen exclusief toegang tot een exclusieve Fortnite HONOR Guard outfit. Deze is per direct te claimen op de website van Honor.

Honor View 20 anderhalf miljoen keer verkocht

Volgens Michael Pan, president van Honor Western Europe, gaat het goed met de verkopen van de Honor View 20.

Advertentie

“We zijn blij dat ons nieuwste smartphone, de HONOR View20, al 1,5 miljoen keer is verkocht. De nieuwe HONOR Gaming+ technologie zal de mobiele game ervaring op de View20 verder verbeteren. Samen met de TOF 3D cameratoepassingen en de nieuwe Fortnite skin biedt HONOR gebruikers een unieke smartphone ervaring en brengt HONOR een stap dichter bij zijn doel om in de komende drie jaar een van de top vijf wereldwijde smartphone merken te worden.”

Wanneer de Honor Gaming +-update precies beschikbaar gesteld wordt is op dit moment nog niet bekend. De update moet efficiënter omgaan met de gpu en de energie efficiëntie van de soc met 20,34% verbeteren. De beeldkwaliteit wordt verbeterd, je hebt meer frames per seconde en het stroomverbruik gaat met de update omlaag. Verwacht binnenkort ook een uitgebreide review van de Honor View 20 op onze website.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)