Hearthstone’s volgende uitbreiding lanceert volgende week

20 april 2016 1 Minuut 0 Reacties
hearthstone-whispers-of-the-old-gods

De derde grote uitbreiding voor Hearthstone moet volgende week verschijnen, maakt uitgever Blizzard Entertainment bekend in een persbericht. De nieuwe content moet vanaf 26 april verkrijgbaar zijn als een in-game-aankoop.

Hearthstone krijgt volgende uitbreiding op 26 april

Het duurt nog maar een week voordat de volgende grote uitbreiding van Hearthstone, het populaire kaartenspel van Blizzard Entertainment, zal worden gelanceerd. Het bedrijf maakt vandaag in een persbericht bekend dat Whispers of the Old Gods, zoals de uitbreiding heet, vanaf 26 april als in-game-aankoop te koop zal zijn. Deze downloadable content zal veel donkerder moeten aanvoelen dan de kaarten die tot op heden beschikbaar zijn. In totaal krijgen Hearthstone-spelers toegang tot een set van 134 nieuwe kaarten.

Sommige van die 134 nieuwe kaarten zullen gecorrumpeerde versies zijn van klassieke minions. Daarnaast zal dit pakket de modi Standaard en Wild gaan introduceren, beide met hun eigen ranked- en casual-speelstijlen. Deze modi zorgen ook voor een scheiding in de decks: Standaard zal alleen de basiskaarten plus de kaarten die zijn geïntroduceerd in de laatste twee kalenderjaren ondersteunen, terwijl Wild elke kaart ondersteunt. De kaarten zijn in pakjes te koop met echt geld of in-game-geld. Ook kun je een pak van vijftig kaarten aanschaffen.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Reacties (0)