Google Photos op iOS laat je nu ook Live Photos bewerken

09 september 2016 1 Minuut 0 Reacties
google-photos-live-photos

Google heeft een update uitgebracht voor Google Photos op iOS, waardoor je nu je Live Photos binnen de app kunt bewerken. Je kunt nog niet alles doen wat je wel met Motions Stills kunt; die app biedt nog altijd de meeste bewerkingsopties aan.

Download de update voor Google Photos

Eerder dit jaar lanceerde Google een app waarmee je de Live Photos op je iOS-apparaat kunt bewerken: Motion Stills. Deze app haalt de bewegingen uit de gemaakte Live Photos en zet ze gemakkelijk om naar een .gif-bestand. Ook is het daarna mogelijk die foto’s te delen met je vrienden, of ze nu iOS gebruiken of niet. Deze optie is nu ook naar Google Photos gekomen. Voor het bewerken van je Live Photos hoef je nu dus niet meer direct naar Motion Stills, tenzij je nog veel meer bewerkingsopties wil hebben.

De functie maakt gebruik van geavanceerde stabilisatie-algoritmes en zorgt ervoor dat je bewegende foto niet alle kant op gaat. Nu de feature naar Google Photos is gekomen, betekent dat dat je nu niet meer naar een andere app hoeft te gaan voor het snel bewerken van je materiaal, waardoor je nog meer tijd besteedt binnen Photos. Daarnaast kun je ook korte video’s maken, die je direct kunt uploaden naar YouTube, de videostreamingdienst van Google. De update wordt nu uitgerold naar iedereen. Je vindt de app in de App Store.

Google Photos

Reacties (0)