Gmail op Android ondersteunt plakken van opgemaakte teksten

05 december 2016 1 Minuut 0 Reacties
gmail

Er is een nieuwe versie van Gmail op Android beschikbaar, die gebruikers voortaan opgemaakte teksten, met afbeeldingen, ondersteunt. Gebruikers kunnen nu vanuit een andere app de opgemaakte teksten kopiëren en plakken in de Gmail-applicatie.

Update voor Gmail op Android

Google heeft een nieuwe versie van Gmail op Android uitgebracht. De update brengt een handige mogelijkheid met zich mee. Voortaan kunnen gebruikers namelijk een tekst, inclusief afbeeldingen, kopiëren en plakken in de Gmail-applicatie, zonder dat de opmaak verloren gaat. Dat houdt in dat het gekozen lettertype, de opmaak van dat lettertype, eventuele omranding én afbeeldingen worden meegenomen. Android is al langer in staat om zogenoemde ‘rijke teksten’ te kopiëren, maar dan moet beide apps die optie wel ondersteunen.

In voorgaande versies kon Gmail op Android dit tot op zekere hoogte al, maar dan ging het meer om de opmaak van bijvoorbeeld schuingedrukte teksten. Het was dus nog erg basaal; andere aspecten werden gewoon niet meegenomen. De nieuwste versie van de Gmail-app wordt nu uitgerold via Google Play. Mocht je daar niet op willen wachten, dan is het ook mogelijk het apk-bestand te downloaden vanaf de website APK Mirror. Dit is een betrouwbare website, waar ook wij al jaren onze geüpdatete apk-bestanden vandaan halen.

Reacties (0)