Gesponsord Mobile Gesponsord door Tele2

Geen notch maar een punch-hole camera voor de iPhone 14 Pro (ADV)

01 augustus 2022 1 Minuut 0 Reacties
iPhone 14 Pro 1

Een van de grootste veranderingen in het design van de iPhone 14 Pro is de notch. Deze wordt vervangen door een punch-hole display, nóg meer scherm dus!

In het design van de iPhone 14 Pro heeft Apple een grote aanpassing gedaan. Voor Android toestellen is dit al langer gebruikelijk, maar nu wordt ook bij de iPhone de welbekende notch wordt vervangen door een punch hole display. Dat betekent nóg meer scherm.

Een nieuw design

Op het eerste gezicht lijkt de iPhone 14 Pro veel op het design van zijn voorganger, de iPhone 13 Pro. Dat betekent een glazen achterkant en platte zijkanten. Maar er zijn andere kleurmogelijkheden mogelijk, namelijk grafiet, zilver, goud en paars. Naast overeenkomsten is er één belangrijk verschil, de vervanging van de notch in een punch-hole display. Dat betekent dat er geen zwarte inkeping, oftewel zwart balkje bovenin het scherm meer nodig is. Het is nu puur een klein camera gaatje voor de camera aan de voorkant en het verwerken van sensoren. Hierdoor geniet jij van nog meer schermruimte om op te kijken en krijgt de iPhone 14 Pro een subtielere afwerking.

7 september wordt de nieuwe iPhone 14 serie gelanceerd

Het wachten op de gloednieuwe iPhone serie is bijna voorbij. Op 7 september wordt de iPhone 14 serie gelanceerd via een spectaculair event wat je live kunt volgen. Ieder jaar weer zitten Apple fans van over heel de wereld klaar om alles te horen over de nieuwste ontwikkelingen. De serie bevat naast de iPhone 14 Pro ook het standaard iPhone 14 toestel, de iPhone 14 Plus en iPhone 14 Pro Max. Vergeleken met vorige jaar zullen de prijzen door alle nieuwe toevoegingen wel iets stijgen, maar dat zijn ze dan ook dubbel en dwars waard! Lijkt de iPhone 14 Pro je wat? Je kunt de iPhone 14 Pro met abonnement bestellen en zelf alle fantastische features gaan ontdekken.

Reacties (0)