Galaxy S10-trio krijgt ‘significante’ veranderingen aan design

17 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s9-foto-1

De CEO van Samsung Mobile heeft laten weten dat het design van de Galaxy S10-modellen 'significant' anders zal zijn dan de huidige Galaxy S-smartphones. Helaas heeft de beste man niet verteld op wat voor veranderingen we dan kunnen rekenen.

Design Galaxy S10 wordt ‘significant’ anders

Er zijn al veel geruchten verschenen over de aankomende Galaxy S10-modellen. Nu heeft echter de CEO van Samsung Mobile van zich laten horen. De beste man heeft namelijk laten weten dat het design van het trio ‘significant‘ anders zal zijn dan de huidige Galaxy S-modellen. Om wat veranderingen het precies gaat, is nog niet bekendgemaakt. De details laten dus nog even op zich wachten, maar als het goed is nadert de aankondiging van de smartphoneserie snel. Waarschijnlijk wordt de S10 in januari of februari aangekondigd.

Wel weten we inmiddels al zeker dat de Galaxy S10 in ‘geweldige’ kleuren beschikbaar zal zijn. Samsung zal dus andere kleuropties gaan aanbieden dat het bedrijf normaliter doet. Wellicht wil de fabrikant de kant op gaan waar Huawei ook naartoe is gegaan. Zoals het er nu naar uitziet kunnen er maar liefst negen kleuropties worden gepresenteerd. De drie verschillende versies worden mogelijk als concurrentie voor de nieuwe iPhones gepresenteerd, waar het goedkoopste model het waarschijnlijk opneemt tegen de iPhone XR.

Reacties (0)