Fujitsu Stylistic Q550 tablet PC release datum en prijs

25 februari 2011 1 Minuut 0 Reacties
q550-Fujitsu

Eind vorige maand toonde Fujitsu een video waarin de nieuwe Q550 tablet kort besproken werd, maar veel details kregen we nu. Nu heeft de fabrikant meer details over de Q550 vrijgegeven, waaronder de volledige specs, een prijs en release periode.

De Stylistic Q550 tablet is vooral bedoeld voor allerlei educatieve of zakelijke toepassingen in bedrijven, ziekenhuizen en industrieën. De Q550 heeft een 10.1 inch scherm met LED achtergrondverlichting en maakt gebruik van de IPS technologie. De tablet heeft Wifi, Bluetooth en optioneel mobiel breedband internet. Als processor is gekozen voor de Atom van Intel en als besturingssysteem voor Windows 7 Pro met 2Gb geheugen.

Video Fujitsu Stylistic Q550

Het scherm is voorzien van een anti-reflectie coating en accepteert zowel input met een stylus als met de vingers. Draagbaarheid en mobiliteit zijn belangrijke elementen voor deze tablet en hij weegt dan ook ongeveer 680 gram. Andere features zijn onder meer een camera aan de voorzijde en achterzijde, USB poorten, HDMI output, audio output, een dock connector, VESA mounting ondersteuning en GPS. De tablet moet dit voorjaar te leveren zijn voor een prijs net onder de 800 dollar.

Bron: Slashgear

Reacties (0)