Foto’s tonen mogelijk Galaxy S10 met een gat voor frontcamera

24 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
samsung-s10-lek-1

Er zijn foto's opgedoken waarop we mogelijk de Samsung Galaxy S10 te zien krijgen met een gat voor de frontcamera. Dat is niet het enige, aangezien op de foto's ook een digitale portemonnee voor cryptovaluta te zien is die wordt gemaakt door Samsung.

Foto’s tonen Galaxy S10 – gerucht

Het duurt nu niet lang meer voordat Samsung de Galaxy S10 gaat presenteren (als het goed is binnen nu en een maand), maar tot die tijd kunnen we nog genoeg gelekte informatie en foto’s verwachten. Dat is ook vandaag het geval, aangezien op Twitter foto’s zijn verschenen van het apparaat. Op die foto’s zien we een smartphone met een gat voor de frontcamera en een portemonnee voor cryptovaluta, genaamd Blockchain Keystore. De camera neemt overigens wel iets meer ruimte in beslag dan de camera op de Honor View 20.

We schakelen nog even terug naar de wallet voor cryptocurrency. Samsung denkt mogelijk nog een plek te kunnen bemachtigen op deze markt met zijn eigen portemonnee. Vooralsnog lijkt het erop dat alleen de munt Etherium wordt ondersteund, maar we kunnen ons voorstellen dat straks alle grote of in elk geval de meest belangrijke munten erin kunnen worden beheerd. Samsung heeft uiteraard niet gereageerd op het lek. Het volgende Galaxy Unpacked-evenement staat gepland op 20 februari, waar de Galaxy S10 wordt onthuld.

Meer foto’s gelekt

Daarnaast zijn er donderdag nog meer foto’s gelekt. De onderstaande foto’s zijn de prototypes van de Galaxy S10, die waarschijnlijk al sterk lijken op de modellen die uiteindelijk straks in de winkels liggen.

Reacties (0)