Foto’s Samsung Galaxy A8-phablet gelekt

16 juni 2015 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-a8-feature

Er zijn foto's gelekt van de Samsung Galaxy A8-phablet, waarop we kunnen zien dat het toestel een metalen frame krijgt, net zoals de Samsung Galaxy S6. Er zijn ook specs gelekt, maar een releasedatum of prijs voor de phablet is helaas nog niet bekend.

Dit is de Samsung Galaxy A8

In maart doken er ineens een aantal trademarks op van Samsung, namelijk Galaxy A6, Galaxy A8 en Galaxy A9. Daardoor ontstond het idee dat Samsung voornemens is zijn Galaxy A-lijn voort te zetten. Later kwam naar buiten dat de Samsung Galaxy A8-phablet enkel naar China zou komen, maar nu is inmiddels de verwachting dat we het toestel ook in Europa mogen verwachten. En op dinsdagochtend verschijnen er de eerste foto’s van het apparaat, evenals de specs. Op de foto’s zien we dat de Galaxy A8 een metalen frame krijgt.

Samen met de foto’s zijn er dus ook specs naar buiten gekomen. Onder de motorkap zouden we een Qualcomm Snapdragon 615 octacore-processor en 2GB aan werkgeheugen vinden. Ook wordt de phablet voorzien van 16GB aan intern opslaggeheugen evenals een microSD-kaartslot, zodat je dat geheugen nog kunt uitbreiden. De Samsung Galaxy A8 krijgt een 5,7 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1020 pixels, een camera van 16 megapixels aan de achterkant en eentje van vijf megapixels aan de voorkant, voor de selfies.

Verder zou het toestel worden voorzien van een vingerafdrukscanner in de homeknop, een 4G-verbinding en een batterij met een vermogen van 3050 mAh. Ook krijgt de A8 direct Android 5.1.1 meegeleverd, zodat je niet op die update zou hoeven wachten. Helaas weten we nog niet hoe duur het toestel gaat zijn of wanneer hij naar Nederland toe komt (en of hij wel onze kant op komt). Samsung heeft de plannen rondom deze phablet nog niet naar buiten gebracht. Dus totdat Samsung dat doet, moeten we nog maar afwachten wat er in het verschiet ligt.

Bron Nowhere Else Via SamMobile


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)