Final Fantasy XV Pocket Edition onderweg naar Android, iOS en Windows 10

23 augustus 2017 1 Minuut 0 Reacties
final-fantasy-xv-pocket-edition

Square Enix heeft laten weten dat Final Fantasy XV Pocket Edition deze herfst verschijnt op Android, iOS en Windows 10. De eerste aflevering van de titel zal gratis zijn, maar daarna moeten spelers betalen om het avontuur te kunnen vervolgen.

Final Fantasy XV Pocket Edition

Tijdens de Gamescom van dit jaar heeft speluitgever Square Enix bekendgemaakt dat Final Fantasy XV Pocket Edition deze herfst wordt gelanceerd op Android, iOS en Windows 10. De eerste aflevering van het spel, dat blijkbaar in delen worden opgedeeld, zal gratis te downloaden zijn. Wil je het avontuur voortzetten, dan zul je geld moeten betalen voor de resterende content (een methode die Telltale Games ook wel eens gebruikt voor haar episodische titels). Deze mobiele versies van FFXV bevat het hoofdverhaal van de consoletitel.

Je hoeft niet te verwachten dat het spel nu op Xbox One en PlayStation 4 (en straks ook pc en misschien wel de Nintendo Switch) alles te bieden heeft. Niet alle content zal aanwezig zijn en ook grafisch is er een hoop veranderd. Ook is de besturing geoptimaliseerd voor een touchscreen en zien we dat de camera meer boven de spelers hangt. Veel van de kern van de game is wel overeind gebleven, waardoor je bijvoorbeeld aan het einde van de dag nog steeds kunt koken. Het wachten is nu op het kostenplaatje en de releasedatum.

Reacties (0)