Eerste tekenen van donkere modus voor Gmail duiken op

21 juni 2019 1 Minuut 0 Reacties
gmail

Het ziet ernaar uit dat Google voornemens is ook de e-mailapplicatie Gmail van een donkere modus te voorzien. De eerste tekenen hiervoor zijn namelijk opgedoken. Op moment van schrijven wordt er nog geen officiële donkere modus uitgerold, maar hij is dus onderweg.

Donkere modus voor Gmail

Heel veel apps van Google hebben de laatste tijd een donkere modus gekregen. Eén van de apps die nog niet aan beurt gekomen is, is Gmail. En dat terwijl het nieuwe design van de app witter dan ooit is. Gebruikers zijn dus klaar voor de donkere modus en zoals het er nu naar uitziet komt die er binnenkort aan. De eerste tekenen van deze modus zijn namelijk opgedoken in de Android-versie van de e-mailapplicatie. Niet iedereen heeft de modus momenteel en als je hem wel hebt, werkt die nog niet overal in de applicatie.

Sterker nog: de donkere modus in Gmail is nog behoorlijk buggy. Er is nog geen schuifregelaar te vinden in de app. En als je de modus hebt kunnen activeren, dan kan die ook zomaar worden uitgeschakeld. Bovendien werkt de modus alleen maar binnen de instellingen van app. Maar het laat in elk geval zien dat Google werkt aan een modus die al dat wit weghaalt voor de e-mailapplicatie. Op moment van schrijven is het nog niet duidelijk wanneer Google de dark mode uitrolt, dus zullen we nog even moeten wachten op de release.

Reacties (0)