Eerste foto’s 10 inch BlackBerry PlayBook duiken op

30 juli 2012 1 Minuut 0 Reacties
10-inch-playbook-3

Deze week zal RIM in de Verenigde Staten een 3G/4G variant van de BlackBerry PlayBook op de markt brengen welke ook beschikt over een nieuwe processor. Maar, de fabrikant heeft nog meer nieuwe producten in petto, waaronder een 10 inch PlayBook. Op een Vietnamese website zijn vandaag de eerste afbeeldingen van deze 10 inch variant gespot.

Begin deze maand dook er een roadmap van RIM op waaruit we op konden maken dat er in het derde kwartaal van 2013 een 10 inch PlayBook gelanceerd zou worden met de codenaam Blackforest (128). De reden dat de lancering nog even op zich laat wachten zou te maken hebben met het feit dat RIM zich eerst wil focussen op de ontwikkeling van het BlackBerry 10 besturingssysteem en nieuwe smartphones.

Toch heeft de Vietnamese website Tinthe al afbeeldingen van het nieuwe model in handen gekregen. In deze afbeeldingen wordt de 10 inch PlayBook vergeleken met de 7 inch variant en een iPad. Uit de afbeeldingen kunnen we halen dat RIM het uiterlijk van de originele PlayBook nog steeds goed genoeg vindt maar dat er wel voor een, wat lijkt op, 4:3 beeldverhouding gekozen is. De 7 inch PlayBook beschikt over een breedbeeld formaat. Volgens de website beschikt de 10 inch tablet over een 7,250 mAh en is er de mogelijkheid voor mobiel internet middels een SIM kaart.

Reacties (0)