Eerste blik op de nieuwe versie van de Apple AirPods-oordopjes

11 september 2017 1 Minuut 0 Reacties
ios-10-3-airpods

Er is nu al informatie gelekt over de volgende versie van de Apple AirPods, de draadloze oordoppen van het bedrijf uit Cupertino. De verwachting is dat Apple deze accessoire morgen zal aankondigen, tijdens de iPhone-presentatie die staat gepland.

Apple werkt aan nieuwe Apple AirPods

Morgen wordt er een hoop aangekondigd tijdens het geplande Apple-event. Eén van de dingen zal waarschijnlijk een nieuwe versie van de Apple AirPods worden, zo blijkt uit een groot lek dat dit weekend heeft plaatsgevonden. Ten opzichte van de vorige variant, is er weinig veranderd. De enige grote verandering die zichtbaar is, is het led-lampje op een witte doosje waar de oordoppen in zitten. Die zat altijd aan de binnenkant, maar zit nu aan de buitenkant. Handig, want zo zie je sneller of je oordoppen worden opgeladen of niet.

Wanneer de Apple AirPods in het omhulsel zitten, dan zal het led-lampje de status van de oordoppen laten zien — anders toont het de status van het doosje. Groen betekent opgeladen, terwijl een rode gloed vertelt dat er minder dan één volle lading aan energie aanwezig is. Ook is er een witte kleur te zien; die kleur laat zien dat de oordoppen klaar zijn om gekoppeld te worden. Of Apple deze oordoppen ook gaat aankondigen tijdens de presentatie van morgen is niet bekend, maar de kans is groot. Ook is er al info over de nieuwe Apple TV.

Reacties (0)