Eerste beelden Final Fantasy IX voor mobile te zien in video

29 januari 2016 1 Minuut 0 Reacties
final-fantasy-ix-mobile

De Japanse uitgever Square Enix heeft de eerste beelden laten zien van Final Fantasy IX, zoals die binnenkort op Android en iOS zal verschijnen. Toen deze game voor het eerst uitkwam, was het een spel voor de eerste PlayStation van Sony.

Check Final Fantasy IX in actie

De game Final Fantasy IX, één van de beste delen die de serie te bieden heeft, komt binnenkort uit voor Android en iOS. Daarom heeft Square Enix alvast een lange video vrijgegeven waarin we (opnieuw) kennismaken met het spel, zoals we hem gaan spelen op onze smartphones, phablets en tablets. In de onderstaande video zien we onder andere hoe het vechten zal verlopen en zien we hoe het spel er grafisch op vooruit is gegaan. FFIX zag er overigens altijd al goed uit: dit spel kwam aan het einde van het PS1-tijdperk uit.

Naast verbeterde graphics, zal Final Fantasy IX ook andere moderne features gaan krijgen, zoals autosave, een high-speed-modus, achievements en alle voordelen van versnelde laadtijden. Het spel oogt overigens compleet, maar een concrete releasedatum is er helaas nog niet. Wel zien we dat het spel ‘binnenkort wordt gelanceerd voor Android en iOS’. Mogelijk betekent ‘binnenkort’ wel alleen voor Japan, maar het hoeft niet lang te duren voordat het spel ook onze kant op kant. We hebben immers al genoeg andere delen ontvangen.

Reacties (0)