DWiT: Deze Week in Tablets #66

14 januari 2013 1 Minuut 0 Reacties
DWiTpost

Na CES 2013 hebben we natuurlijk een hoop te bespreken op het gebied van tablets. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Het belangrijkste nieuws komt deze week uit Las Vegas waar vorige week CES 2013 heeft plaatsgevonden. Tijdens deze beurs zijn er enkele nieuwe tablets en processors ontwikkeld die we allemaal kort behandelen. Daarnaast kijken we naar de review van de ASUS Vivo Tab Smart Windows 8 tablet en de komende reviews van de Dell XPS 12, Kobo Arc 7 en de Samsung ATIV Smart PC. Ook bespreken we twee nieuwe budget Android tablets die door ASUS en Acer gelanceerd zijn, en hebben we het over het gebrek aan Windows RT hardware.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

Reacties (0)