DWiT: Deze Week in Tablets #52

24 september 2012 1 Minuut 0 Reacties
DWiTpost

Eindelijk zijn we aanbeland bij podcast nummer 52! Een jaar lang hebben we je elke week van het laatste tablet nieuws voorzien en daar gaan we natuurlijk mee door. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week hebben we het uitgebreid over een aantal nieuwe functies en features binnen het iOS 6 besturingssysteem dan sinds vorige week te downloaden is. Daarnaast kijken we kort naar de review van de Point of View ProTab 3 XXL IPS, hebben we het over de komst van één standaard voor het streamen van content binnen je thuisnetwerk, en bespreken we (hoge) prijzen van de eerste Windows 8 en Windows RT tablets. Ook hebben we wat korte nieuwtjes over de Padfone 2 en de Archos 97 Xenon tablet.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

Reacties (0)