DWiT: Deze Week in Tablets #41

02 juli 2012 1 Minuut 2 Reacties
DWiTpost

Het is weer maandag en dus tijd voor de wekelijkse podcast. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week bespreken we natuurlijk de presentatie van de de Nexus 7 tablet en de lancering van Android 4.1 Jelly Bean. We kijken naar een aantal nieuwe features van Jelly Bean, waaronder Google Now en Project Butter. Verder bespreken we de voordelen en nadelen van de Nexus 7 tablet en de mogelijkheid de tablet in Nederland te kopen. Daarnaast bespreken we de Nexus Q media streamer, de nieuwe en goedkopere Medion LifeTab die nu bij de Aldi te koop is en de verschillen tussen de high-end ASUS Transformer Pad Infinity TF700 en de Acer Iconia Tab A700.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

Reacties (2)