Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #12

15 augustus 2013 2 Minuten 1 Reacties
Android-apps-must-have

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet.

Deze keer onder andere een app voor het maken van schermopnamen.

HomeWizard

Met HomeWizard hoef je nooit meer van de bank te komen. Met jouw tablet kun je jouw huis besturen. Zo kun je met de app in combinatie met de HomeWizard (device) het licht bedienen, een push notificatie krijgen als de deurbel gaat en real-time inzicht krijgen in het energieverbruik in huis.

De app werkt via wifi en via mobiel internet, dus je kunt de app overal gebruiken. Geen probleem dus als je vergeten bent het licht uit te doen als je op vakantie bent. Met een simpele druk op de knop zet je alles weer uit.

De HomeWizard app kun je gratis downloaden in de Play Store.

Reddit Sync

Volgens de makers is Reddit een sociale nieuwssite, een platform waar je links kunt delen van leuke websites en van grappige afbeeldingen. Onderling kun je ook discussiëren over de gedeelde content. Een leuke website als je je even verveeld of als je inspiratie nodig hebt. 

Er is geen officiële Android app voor Reddit, maar Reddit Sync kan deze taak prima op zich nemen. Alles wat je van Reddit gewend bent in één app.

Reddit Sync is er zowel in een gratis variant als in een betaalde zonder advertenties.

Moon+ Reader

Eerder noemde ik Aldiko al als mijn favoriete reader voor ebooks, maar Moon+ Reader zou best wel eens een goede vervanger kunnen zijn. Met Moon+ Reader kun je jouw tablet helemaal naar jouw smaak inrichten om ebooks te lezen. Zo kun je de hardwaretoetsen van jouw tablet functies meegeven om te bladeren. En er zijn verschillende thema’s beschikbaar. Je kunt alles aanpassen, zodat je op jouw manier je boeken kunt lezen.

Moon+ Reader is gratis te downloaden in de Play Store.

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

Reacties (1)