Dit wordt de volgende nieuwe feature voor Instagram

31 januari 2020 1 Minuut 0 Reacties
instagram-logo

Instagram test wel eens vaker nieuwe functies, maar dat weten we vaak alleen wanneer het bedrijf dat nieuws zelf naar buiten brengt. Het lukt mensen met verstand van software ook nog wel eens functies te achterhalen die nog niet gedeeld waren en dat is donderdagavond gebeurd.

Nieuwe feature voor Instagram aanstaande

De volgende grote feature voor Instagram wordt reacties voor privéberichten. Die informatie werd gelekt door Jane Wong, de vrouw die al eerder potentieel nieuwe functies en onderdelen voor allerlei apps achterhaalde (zoals in Facebook). Maar dat is dit keer niet de enige bron. Ook Facebooks Tech Communications Manager, Alex Voica, heeft bevestigd dat de functie eraan komt. Het bedrijf test de optie nu al een paar dagen. Je kunt een emoji achterlaten op een privébericht — net zoals tegenwoordig ook op Twitter kan.

Boven een bericht verschijnt dan een hartje waar je op kunt tappen. Daar kies je uit zeven verschillende reacties, namelijk een hartje, een huilen-van-het-lachen-gezichtje, een geschokt gezicht, een huilende emoji, een boos gezicht en een duimpje omhoog of omlaag. Het is vooralsnog niet bekend wanneer de functie naar iedereen uitgerold wordt. Het testen is nog maar net begonnen, dus het kan nog een paar weken duren.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)