Deze games zijn nu in de aanbieding op Google Play

24 juli 2015 1 Minuut 0 Reacties
game-of-thrones

Op dit moment houdt Google een leuke zomersale voor videogames in Google Play, de digitale winkel voor het Android-platform. Games die je met flinke kortingen kunt kopen zijn onder meer Game of Thrones (van Telltale Games), Republique en Marvel Pinbal.

Zomersale in Google Play: deze games zijn nu goedkoper

Google houdt een toffe zomersale op dit moment in Google Play, de digitale winkel van het Android-platform. Er zijn een aantal toffe en bijzondere spellen voor Android in de aanbieding, met prijzen die vaak onder of rond de één euro liggen. Hieronder hebben we alle games op een rijtje gezet. Games die we kunnen aanraden zijn Monument Valley, Marvel Pinball en natuurlijk Game of Thrones, van Telltale Games. Toegegeven, je zult er misschien weinig actie aantreffen, maar het verhaal is buitengewoon goed geschreven.

Monument Valley

Republique

Botanicula

FOTONICA

Age of Zombies

Unium

Marvel Pinball

Kiwanuka

Game of Thrones

THE KING OF FIGHTERS-A 2012

THE KING OF FIGHTERS ’97

GAROU: MARK OF THE WOLVES

SAMURAI SHODOWN II

FATAL FURY SPECIAL

METAL SLUG X

METAL SLUG

METAL SLUG 3

METAL SLUG 2

BEAST BUSTERS featuring KOF DX

Daarnaast zijn er nog een aantal apps en in-app-aankopen die nu goedkoper zijn dan normaal. Het is het dus zeker waard om een kijkje te nemen in Google Play, want misschien kom je net die ene game of app tegen die je nog wilde downloaden. Mocht je interesse hebben in enkele games van SNK, zoals Metal Slug, Garou of Fatal Fury, dan kun je ook de Humble NEOGEO Mobile Bundle overwegen. Dat is een bundel games die nog geüpdatet wordt, waar je in principe voor kunt betalen wat je wil, terwijl je ook nog een goed doel steunt.

Check deze website voor meer informatie over die Humble Bundle. Wanneer je meer dan het gemiddelde van 4,62 dollar betaalt, dan krijg je toegang tot nog meer games.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)