Deus Ex GO vanaf vandaag verkrijgbaar voor Android en iOS

18 augustus 2016 1 Minuut 0 Reacties
deus-ex-go

De Japanse speluitgever Square Enix heeft bekendgemaakt dat de game Deus Ex GO vanaf vandaag te downloaden is voor Android en iOS. Dit is een turn-based infiltratiepuzzelspel in een gestileerde interpretatie van het Deus Ex-universum, van dezelfde makers als Lara Croft GO.

Download nu Deus Ex GO voor Android en iOS

Na het succes van Hitman GO en Lata Croft GO, lanceert de Japanse speluitgever Square Enix vandaag de game Deus Ex GO. Dit is een turn-based infiltratiepuzzelspel in een gestileerde interpretatie van het Deus Ex-universum. De game wordt ook gemaakt door dezelfde studio die eerder verantwoordelijk was voor de twee andere populaire GO-titels, namelijk Square Enix Montreal. Deze game moet qua design, graphics en sociale interactie een stapje verdergaan. Lara Croft GO en Hitman GO zijn ook turn-based-spellen.

Als dubbelagent Adam Jensen maak je gebruik van hacking, gevechten en augmentaties om de pittigste puzzels van de hele GO-serie op te lossen. Je werkt samen met je bondgenoten in TF29 en het Juggernaut Collective om locaties te infiltreren en de samenzwering achter een terroristisch complot bloot te leggen. Over een paar weken zal Square Enix meer content vrijgeven door Deus Ex GO, waardoor de manier waarop je speelt in z’n geheel zal veranderen, als we de uitgever mogen geloven. Je vindt de game via de onderstaande links.

Deus Ex GO

Reacties (0)