De drie beste nieuwe apps voor je iPad #114

04 oktober 2015 2 Minuten 0 Reacties
iPad-mini-Air-feature

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze keer onder andere een app voor al je notities en lijstjes.

Tweetbot 4

Afgelopen donderdag werd Tweetbot 4 voor de iPhone en iPad gelanceerd. Tweetbot staat bekend als een van de beste Twitter-apps, en Tweetbot 4 is bevestigt dat maar weer eens. Als eerste is het design op de iPad compleet op de schop gegaan, en past de app nu bij het ontwerp van iOS 8 en 9. Daarnaast zijn een aantal leuke features toegevoegd, zoals statistieken waarmee je kunt zien hoevaak je tweets geretweet worden en als favoriet gemarkeerd worden.

Tweetbot 4 is tijdelijk te koop voor €4,99 in de App Store.

Tweetbot 4

Need for Speed: No Limits

Afgelopen week werd ook Need for Speed: No Limits officieel gelanceerd. Deze game stond eerder al in de Nederlandse App Store, als een soort test. Sinds afgelopen week is het spel officieel gelanceerd. Anders dan andere Need for Speed spellen kun je niet vrij rond rijden in het nieuwste deel. De game is te vergelijken met een endless runner. In dit geval wordt automatisch gas voor je gegeven, en moet je van rijbaan wisselen om obstakels heen te rijden en politie auto’s te rammen.

Advertentie

Need for Speed: No Limits is gratis te downloaden maar bevat in-app aankopen.

Need for Speed: No Limits

Google Keep

Google Keep bestaat al een tijdje, maar pas sinds deze week is er een iPad- en iPhone-versie van de bekende notities-app. Met Google Keep kun je gemakkelijk je gedachten op een rijtje zetten. Op de virtuele post-it’s kun je lijstjes, teksten en foto’s plaatsen. Ale je notities worden gesynchroniseerd, zodat je ze ook op andere apparaten kunt bewerken en bekijken.

Google Keep is gratis te downloaden en te gebruiken.

Google Keep

Reacties (0)