CyanogenMod 13 gelanceerd: dit is er nieuw

16 augustus 2016 1 Minuut 0 Reacties
cyanogenmod-13

Er is een nieuwe versie van CyanogenMod beschikbaar, genaamd CyanogenMod 13. Dit OS is gebaseerd op Android 6.0.1 Marshmallow en heeft een aantal nieuwe features met zich meegekregen. Onder andere op het gebied van beveiliging, maar er zijn ook nieuwe apps en mogelijkheden.

CyanogenMod 13 nu te downloaden

De makers van CyanogenMod hebben een nieuwe versie van het populaire besturingssysteem gelanceerd, genaamd CyanogenMod 13. CyanogenMod is een open-source besturingssysteem gebaseerd op Android en versie 13 is gebaseerd op Android 6.0.1 Marshmallow. Je kunt het OS op zowel smartphones als tablets gebruiken. De nieuwe versie introduceert updates met betrekking tot beveiliging. Zo beschikken gebruikers nu over de nieuwste beveiligingsupdate van Google – maar het Quadrooter-lek kan nog steeds aanwezig.

Om dat lek te verhelpen, dienen fabrikant van oudere toestellen mee te werken aan een oplossing en dat is niet gebeurd. Gelukkig hebben Verify Apps van Google nog. Daarnaast kunnen gebruikers nu een limiet instellen op het delen van de internetverbinding wanneer de Android als een wifi-hotspot gebruikt wordt en kun je nu meer informatie op je lockscreen plaatsen. Ook zijn er nieuwe browser- en camera-apps. Mocht je toch inzitten over het Quadrooter-lek: installeer dan nooit applicaties buiten winkel Google Play om.

Hier kun je de nieuwste versie van CyanogenMod downloaden.

Reacties (0)