Capcom zal de zes oude MegaMan-spellen opnieuw uitbrengen voor mobile

20 december 2016 1 Minuut 0 Reacties
megaman-nes-box-art

Capcom heeft aangekondigd dat het de zes oude MegaMan-spellen ook zal uitbrengen buiten Japan, voor zowel Android als iOS. MegaMan wordt gezien als een belangrijke spellenreeks uit de jaren tachtig, met games die gamers soms nog steeds moeilijk vinden.

MegaMan-spellen naar Android en iOS

Vlak voor het weekend verscheen in het nieuws dat speluitgever Capcom de eerste zes MegaMan-spellen wil uitbrengen op Android en iOS. Destijds was het nog niet duidelijk of die games ook buiten Japan zouden verschijnen. Vandaag heeft de uitgever echter laten weten dat dit wel het geval zal zijn. De eerste zes delen uit de populaire reeks uit de jaren tachtig zullen begin januari worden uitgebracht voor ongeveer twee euro per stuk. Capcom laat weten dat de spellen allemaal zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Helaas zijn er op moment van schrijven nog maar weinig details bekend over deze versies van de populaire MegaMan-spellen. Het is niet bekend hoe Capcom de games heeft geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Ook weten we nog niet of er bijvoorbeeld een klassieke versie meegeleverd wordt, waarin je de game kunt spelen zoals het ooit bedoeld was. Daarnaast heeft de uitgever nog geen precieze releasedatum vrijgegeven. Mocht je de games nu al willen spelen, dan kan dat al op een groot aantal andere spelcomputers, zoals Xbox of PlayStation.

Reacties (0)