Bordspellen populaire cadeaus dankzij tablets

27 november 2012 1 Minuut 0 Reacties
Monopoly-ipad

De feestdagen staan weer voor de deur en dus wordt er vanuit alle hoeken onderzoek gedaan naar wat consumenten bovenaan hun verlanglijstje zetten. Deze keer komt het onderzoek van Detailhandel Nederland. Deze organisatie heeft winkeliers gevraagd welke producten er in deze periode van het jaar meer verkocht worden dan in andere perioden van het jaar.

Interactieve bordspellen populair

Een opvallend cadeau dat in de top 10 van veel verlanglijstjes verschijnt is het bordspel. Echter gaat het niet om het traditionele bordspel, maar een interactief bordspel dat gebruikmaakt van de tablet. Denk hierbij aan een pion die op een bepaalde plek geplaatst wordt waarna er op de tablet een verhaal, opdracht of film getoond wordt. De tablet zorgt er dus voor dat de bordspellen in een nieuw jasje weer aan populariteit winnen.

Natuurlijk heb je voor een dergelijk bordspel een tablet nodig en deze populaire apparaten staan dan ook bij veel consumenten bovenaan het verlanglijstje. Niet alleen de iPad is populair volgens Detailhandel Nederland, ook goedkope budget tablets worden in deze periode van het jaar veel verkocht.

Tablets voor op je verlanglijstje

Nog geen idee welke tablet jij wilt vragen of geven? Bekijk dan onze ‘beste’ lijstjes met de vier beste budget tablets, de drie beste tablets voor het lezen van boeken en de vijf beste tablets voor het spelen van games.

Via: Z24

Reacties (0)