‘Bèta van iOS 12.1 bevat verwijzingen naar nieuwe iPad Pro’

19 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
ipad-pro-renders-sep-1

In de bèta voor ontwikkelaars van iOS 12.1 staan verwijzingen die mogelijk wijzen op de ontwikkeling van een nieuwe iPad Pro. Zo wordt er wederom verwezen naar functionaliteit van Face ID, terwijl er dit keer ook de term 'iPad2018Fall' is ontdekt.

Komt er dan toch een nieuwe iPad Pro?

In de afgelopen maanden zijn er al heel wat geruchten verschenen over de nieuwe iPad Pro. Maar nu lijkt het er toch echt op dat Apple voornemens is deze herfst een nieuw model uit te brengen. In de recent uitgebrachte iOS 12.1-bèta voor ontwikkelaars staan namelijk meerdere verwijzingen naar dit nieuwe model, waaronder de term ‘iPad2018Fall‘. Deze verwijzing is de te vinden in de Setup-app, waar voorheen alleen verwijzingen te vinden waren naar de nieuwe iPhones. Apple heeft uiteraard nog niets bevestigd.

Middels deze app worden gebruikers op de hoogte gebracht van nieuwe manieren van bedienen. Mogelijk zal Apple dus nieuwe bedieningsmethoden gaan introduceren met de nieuwe iPad Pro. Daarnaast heeft een Twitteraar ook ontdekt dat Face ID horizontaal kan worden gebruikt, wat natuurlijk extreem handig is wanneer je een iPad gebruikt. Om dat voor elkaar te krijgen zijn er ook nieuwe sensoren nodig en die sensoren zijn niet aanwezig in huidige hardware — mogelijk dus nog een verwijzing naar een nieuw Pro-model.

Reacties (0)