Belsimpel wordt de Nederlandse verkooppartner van OnePlus

14 mei 2018 1 Minuut 0 Reacties
OnePlus en Belsimpel

Vandaag heeft webwinkel Belsimpel aangekondigd dat het een samenwerkingsverband is aangegaan met de Chinese smartphonemaker OnePlus. De webwinkel verkocht de smartphones al onofficieel, maar is vanaf nu het officiële Nederlandse verkooppunt van de smartphonefabrikant.

OnePlus in Nederland

Tot nu toe verkocht Belsimpel de toestellen van OnePlus al via zijn site, maar ging het om zogenoemde ‘grijze import’. Daarbij werkten de twee bedrijven nog niet samen. Daar komt nu dus verandering in; binnen de deal heeft Belsimpel geregeld dat het de telefoontoestellen officieel mag verkopen.

Het resultaat daarvan is dat de toestellen tegen adviesprijs verkocht worden. Ze worden met, maar ook zonder abonnement verkocht. Mocht er een probleem met een toestel zijn, verloopt de garantie via Belsimpel en dus niet via het Chinese bedrijf. Ook kan je bij Belsimpel officiële accessoires van het bedrijf aanschaffen.

Het volgende OnePlus-toestel, de 6, zal direct na lancering al in de winkels van Belsimpel liggen. Komende woensdag, op 16 mei, worden de toestellen om zes uur ’s avonds onthuld. Een uur later zijn ze al te bestellen en “binnenkort” ook in de fysieke winkels van Belsimpel te bewonderen.

Advertentie

De OnePlus 6 zou een fors scherm krijgen, met inkeping aan de bovenkant. Verder draait het toestel voor zover we weten op een Qualcomm Snapdragon 845-processor, die zes of acht gigabyte aan werkgeheugen heeft. Voor de gebruiker is er een drietal opties wat de opslagcapaciteit betreft: 64, 128 of 256 gigabyte. Het toestel moet tussen de 555 en 750 dollar gaan kosten.

Reacties (0)