Batman, Catwoman en Gotham City zijn nu te vinden in Fortnite

23 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
fortnite-batman-catwoman

Spelers van Fortnite kunnen nu spelen in Gotham en superhelden als Batman en Catwoman tegenkomen in hun potjes battle royale. Je kunt heel veel loot en gear verzamelen tijdens dit limited run-evenement van het nog altijd populaire spel.

Batman en meer in Fortnite

Vanaf nu tot en met 6 oktober is er wederom een speciaal evenement gaande in de battle royale-game Fortnite. Spelers kunnen namelijk Batwoman en Catwoman tegenkomen. Zo kun je een cape krijgen of een Caped Crusader-pack kopen, waar zijn pak van uit de comics en de film The Dark Knight in zit. Ook tref je hier verschillende cosmetische onderdelen aan. Bovendien is er een Catwoman-outfit en kun je in Gotham City spelen. Verder kun je vliegen zoals de superheld kan vliegen, door je glider te blijven gebruiken.

Uiteraard is er ook content die je gratis kunt krijgen. Je hoeft niet per se de portemonnee te trekken. Zo kun je een Grapnel Gun krijgen waarmee je snel lange afstanden kunt afleggen. Ook is er een Explosive Batarang die je op twee manieren kunt inzetten: als een explosief wapen of als een mijn, wanneer je hem aan een oppervlakte plakt. Doe je trouwens mee aan de uitdagingen die Epic Games uitstalt? Dan kun je nog veel meer dingen winnen, waaronder een Catwing-glider en allerlei andere dingen met het Batman-thema.

Reacties (0)