ASUS lanceert twee 7 inch Eee Pad MeMO tablets, een met Tegra 3

09 januari 2012 1 Minuut 0 Reacties
Eee-Pad-MeMO-ASUS

ASUS stelt niet teleur op de CES 2012. Naast de lancering van een compleet nieuwe Eee Pad Transformer Prime tablet heeft ASUS ook twee nieuwe 7 inch tablets gepland staan voor dit jaar. De ene, de Eee Pad MeMO met dual-core processor, hebben we al vaker gezien dit jaar. De andere, de quad-core Eee Pad MeMO is compleet nieuw en de eerste 7 inch quad-core tablet ter wereld.

De dual-core Eee Pad MeMO (ME171) beschikt over een 7 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een IPS display, een 1.2GHz dual-core Qualcomm 8260 processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB of 32GB aan opslaggeheugen, Wifi, Bluetooth 2.1, een 1.2 megapixel camera aan de voorzijde, een 5 megapixel camera aan de achterzijde, GPS, een microHDMI aansluiting, en een microUSB poort. In het tweede kwartaal van 2012 moet de MeMO verschijnen voor een nog nader te bepalen prijs. Vanzelfsprekend draait de tablet bij lancering op Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Hands-on video ASUS Eee Pad MeMO

Naast de ME171 komt ASUS ook met de quad-core Eee Pad MeMO (ME370T). Deze tablet beschikt over verschilt van het eerste model in de processor (quad-core Tegra 3) en de camera aan de achterzijde (8 megapixels). Nog niet alle details zijn bekendgemaakt dus er kunnen nog meer verschillen opduiken. Van dit model zijn de prijs en lanceerdatum nog niet bekend.

Bron: Engadget

Reacties (0)