Asus kondigt tenminste twee nieuwe (grote) smartphones aan tijdens CES

22 december 2016 1 Minuut 0 Reacties
asus-zenfone-ces-2017

Asus heeft laten weten dat het bedrijf tenminste twee producten meeneemt naar de CES in januari. Waarschijnlijk zijn het twee phablets. Eén van die smartphones zal beschikken over augmentedreality-mogelijkheden, gebaseerd op Project Tango van Google.

Asus tijdens CES 2017 in januari

Asus zal tijdens de CES in januari, een consumentenelektronicabeurs dat plaatsvindt in Las Vegas in de Verenigde Staten, tenminste twee producten aankondigen. Het zijn smartphones, maar mogelijk wel grote varianten — die in de categorie phablet zullen vallen. Op moment van schrijven is er nog weinig bekend over deze toestellen, maar op 4 januari weten we meer. Want dan zal de fabrikant namelijk zijn nieuwe producten presenteren op de beurs. Dat heeft het bedrijf zelf bekendgemaakt. Ook is er een video vrijgegeven, als teaser voor het evenement.

Eerder kwam al naar buiten dat Asus werkt aan een smartphone die is gebaseerd op Project Tango van Google. Dat betekent dus dat er een apparaat aankomt die ‘iets met augmentedreality’ doet. Maar wat, dat is op dit moment nog niet duidelijk. Mogelijk gaat de fabrikant hiermee Lenovo achterna, die al een Project Tango-apparaat op de markt heeft uitgebracht. Deze smartphone draagt voorlopig de naam Zenfone AR en zal ‘competitief’ in de markt worden gezet. Check ook vooral de onderstaande teaservideo voor meer aanwijzingen.

Reacties (0)