ASUS Eee Pad MeMO met Tegra 3 en Android 4.0 voor 249 dollar

10 januari 2012 1 Minuut 1 Reacties
Eee-Pad-MeMO-249-dollar

Tijdens de persconferentie van NVIDIA, fabrikant van de Tegra 3 quad-core processor, dook gisterenavond plots een nieuwe tablet van ASUS op. Nou was dat nog niet heel bijzonder aangezien we de Eee Pad MeMO (ME370T) gisteren al tegenkwamen, maar ASUS en NVIDIA wisten wel een moi prijskaartje aan de tablet te hangen. 249 dollar voor een 7 inch quad-core tablet met Android 4.0.

Dit zou wel eens de duw in de rug kunnen zijn die de tabletmarkt nodig heeft voor het invoeren van lagere prijzen. Over de Eee Pad MeMO (ME370T) is nog niet bijzonder veel bekend, behalve het feit dat de tablet ten opzichte van de dual-core Eee Pad MeMO (ME171) beschikt over de snellere Tegra 3 quad-core processor en een betere 8 megapixel camera aan de achterzijde.

Als we het woord iPad-killer weer eens zouden willen gebruiken dan zou het hier toch aardig van toepassing zijn. Dit is de eerste volledig uitgeruste tablet met de nieuwste specs die voor een dergelijk lage prijs in de markt gezet wordt. Wanneer de tablet op de markt verschijnt, en of dit samen met de dual-core variant is (wat zal de prijs van dit model dan zijn?) is nog niet bekend.

Bron: Engadget

Reacties (1)