Apple Music op Android krijgt ondersteuning voor tablets

03 december 2018 1 Minuut 0 Reacties
apple-music-android-version

Er is nu een nieuwe versie van de bèta-versie van Apple Music op Android beschikbaar die ondersteuning voor tablets toevoegt. Door deze update maakt de applicatie nu veel beter beschikbaar van de extra ruimte op zo'n groter tabletscherm.

Apple Music op Android-tablets

Sinds dit weekend is er een nieuwe bèta-update beschikbaar voor de muziekstreamingdienst Apple Music. Deze update voegt onder meer ondersteuning voor tablets toe, waardoor de interface veel beter geschikt is gemaakt voor de grotere schermen van tablets. Ook moet je de app daardoor nu beter kunnen bedienen. Daarnaast zijn er ook verbeteringen doorgevoerd voor de weergave van de afbeeldingen, van bijvoorbeeld albumcovers, en de muziek. Of je die toename in kwaliteit zult merken is echter een tweede.

Mocht je Apple Music op Android gebruiken, dan kun je via deze link alvast de nieuwe bèta-versie downloaden en uitproberen. Op moment van schrijven is het helaas nog niet bekend wanneer de update naar iedereen wordt uitgerold, maar meestal laat zo’n update niet lang op zich wachten (mits er natuurlijk geen problemen worden gevonden). Mocht je voortaan alle bèta-updates voor de app automatisch willen ontvangen, dan kun je je ook nog aanmelden voor het programma. Dat kun je doen door naar deze pagina te gaan.

Reacties (0)