Apple lanceert iOS 11.2 voor iPhone en iPad

04 december 2017 1 Minuut 0 Reacties
Apple-iOS-11-1

Het is voor iedereen met iOS 11.1 aan boord van zijn iPad of iPhone nu mogelijk de nieuwste versie van het besturingssysteem te downloaden. Deze versie neemt een oplossing voor irritante vastlopers met zich mee, evenals sneller draadloos opladen.

iOS 11.2 nu te downloaden

Mocht je last hebben gehad van vastlopers op je iPhone, dan kun je nu een update downloaden die dat probleem moet verhelpen. Met iOS 11.1.2 aan boord kan het zijn dat je toestel vastloopt wanneer er constant notificaties worden gestuurd vanuit dezelfde app in de vorm van reminders, maar versie 11.2 moet dit probleem nu oplossen. Daarnaast kun je nu ook gebruikmaken van sneller draadloos opladen op de iPhone X en iPhone 8 (Plus). Verder zijn er nieuwe achtergronden en is er een uitleg zichtbaar over wifi en bluetooth.

iOS 11.2 is beschikbaar voor het gros van de iPods, iPhones en iPads die ook naar de vorige versie geüpdatet konden worden. Het gaat om de volgende modellen:

  • iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X
  • iPad 4, iPad Air en de iPad Air 2
  • iPad Pro, iPad Pro 9.7 en iPad 2017
  • iPad mini 2, iPad mini 3 en iPad mini 4
  • iPod touch, de zesde generatie

Als het goed is krijg je automatisch een melding van de update, maar als je niet wil of kunt wachten, kun je ook op de volgende manier de installatie van de update starten:

  1. Ga naar de instellingen op je iPhone, iPad of iPod.
  2. Druk op “algemeen”.
  3. Ga naar “Software-update”.
  4. Als het goed is krijg je nu stappen op je scherm te zien die je kunt volgen.

Reacties (0)