‘Apple lanceert in 2019 iPad Mini 5 en goedkopere 10-inch iPad’

21 december 2018 1 Minuut 0 Reacties
9.7-inch iPad

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Apple volgend jaar twee iPads uit: de iPad Mini 5 en een goedkoper 10"-model. De nieuwe Mini zou in de eerste helft van het jaar moeten verschijnen, aldus Chinese nieuwsmedia.

iPad Mini 5 en meer op komst in 2019 – gerucht

Zoals het er nu naar uitziet zal Apple in 2019 een iPad Mini 5 gaan uitbrengen. Deze kleinere iPad moet in de eerste helft van 2019 gaan verschijnen, laat het Chinese nieuwsmedium China Business Times weten (via Macotakara). Deze iPad Mini moet ervoor zorgen dat de verkopen van de iPad-lijn minder hard gaan teruglopen; de productie zou deze maand al zijn begonnen. Apple heeft de Mini-lijn al sinds september 2015 niet meer van een update voorzien. Dit is overigens niet de eerste keer dat dit gerucht opduikt.

Daarnaast wil Apple ook mogelijk een nieuw en goedkoper 10″-model gaan uitbrengen van de iPad. Deze iPad moet het 9,7″-model van de zesde generatie gaan vervangen en een soortgelijke ervaring gaan aanbieden, maar dan met een iets groter scherm en dunnere schermranden. Apple zou ook aan het overwegen zijn om twee goedkopere iPads uit te gaan brengen in 2019. Uiteraard heeft Apple niet gereageerd op de geruchten en moeten we dus nog maar zien wanneer we de iPad Mini 5 en meer voorbij gaan zien komen.

Reacties (0)