Apple kondigt nieuwe rode iPhone 8 en 8 Plus aan

09 april 2018 1 Minuut 0 Reacties
iPhone 8 rood

Vandaag heeft Apple bekend gemaakt dat de iPhone 8 en iPhone 8 Plus ook in het rood verkrijgbaar zal zijn. Daarmee doet het bedrijf precies hetzelfde als met de iPhone 7 een jaar geleden. Voor de nieuwe kleur werkt het samen met Product (RED), dat in Afrika campagnes voor de bestrijding van aids en hiv organiseert.

Rode iPhone 8

De nieuwe iPhone is vanaf 10 april te bestellen via de site van Apple. Behalve de kleur, is er niets veranderd aan het toestel. De reguliere variant heeft een 4,7-inch display, de Plus-variant beschikt over 5,5-inch aan schermoppervlakte. Verder hebben allebei de schermen 1.920 bij 1.080 pixels en worden ze draaiende gehouden door de nieuwe A11 Bionic Processor.

Allebei de telefoons beschikken verder over drie gigabyte aan werkgeheugen. Wat de opslagcapaciteit betreft, kan er gekozen worden tussen een 64GB- en een 256 GB-variant. Het voornaamste verschil tussen de twee toestellen zit verder in de camera. Waar de reguliere 8 over een enkele 12-megapixelsensor beschikt, heeft de 8 Plus een dubbele sensor.

Naast de rode variant, zijn er nog drie andere iPhone-kleuren. Je kan ‘m ook in het goud, zilver en zwart kopen. De rode variant is vanaf 810 euro verkrijgbaar, waarvoor je een reguliere iPhone 8 met 64GB aan opslagcapaciteit krijgt.

Reacties (0)