‘Apple brengt Apple Airpods 2 voor het einde van het jaar uit’

13 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
Apple Airpods

Naar verluidt zal Apple nog voor het einde van het jaar de nog niet gepresenteerde Apple Airpods 2 gaan uitbrengen. Dit nieuwe setje draadloze oordoppen moet worden voorzien van een speciaal opberghoesje dat draadloos opgeladen zou kunnen worden.

Apple Airpods 2 komt dit jaar nog – gerucht

Als we de Twitter-lekker Ice Universe mogen geloven dan brengt Apple nog voor het einde van het jaar de Apple Airpods 2 uit. Het idee dat Apple dit voornemens is, leeft al wat langer. Ook de bekende analist Ming-Chi Kuo is van mening dat dit gaat gebeuren, al kan het ook zijn dat we de nieuwe draadloze oordoppen pas vroeg in 2019 gaan tegenkomen. Airpods 2 zou moeten worden voorzien van een speciaal opbergdoosje dat draadloos opgeladen moet kunnen worden. Check de tweet van Ice Universe hieronder.

De reden dat Apple hier zelf nog niets over bekendgemaakt heeft, heeft mogelijk te maken met de draadloze oplaadmat Airpower. Deze mat moet iPhones, Apple Watches en Airpods draadloos kunnen opladen. Maar vanwege aanhoudende problemen is die mat nog niet gepresenteerd en dus ook nog niet verkrijgbaar, waardoor je nog weinig hebt aan het voordeel dat je je Apple Airpods 2 draadloos kunt opladen. En dat geeft mensen dan weinig reden om te upgraden. Het wachten is nu op Apple, die hier niet op gereageerd heeft.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)