Angry Birds Transformers: de nieuwe game van Rovio

16 juni 2014 1 Minuut 0 Reacties
Angry-Birds-Transformers

Nog geen week geleden werd de nieuwe Angry Birds Epic game voor Android en iOS gelanceerd en vandaag al publiceert de ontwikkelaar van het spel een teaser voor een nieuwe variant op de populaire Angry Birds-serie. In het nieuwe spel krijgen de volgens gezelschap van beroemd metaal.

Rovio heeft vandaag aangekondigd een samenwerking met Hasbro aan te gaan. En diegenen die Hasbro kennen weten dan eigenlijk al dat we de Transformers kunnen verwachten. Wat we precies qua gameplay kunnen verwachten is echter niet duidelijk maar waarschijnlijk gaat het dezelfde richting als Angry Birds Star Wars, een spel dat eerder al gelanceerd werd. De vogels nemen, kijkend naar de afbeelding, de rol van Transformer over, met natuurlijk de varkens als de slechteriken.

Daarbij geeft Rovio aan dat in het najaar TELEPODS op de markt gebracht worden waarmee gebruikers hun favoriete Angry Birds Transformers karakter kunnen ‘uploaden’.

Later this year Hasbro will introduce a product line featuring TELEPODS technology which will enable fans to teleport their favorite Angry Birds Transformers characters into the game and gain unique powers. 

Wanneer Angry Birds Transformers precies verschijnt is nog niet bekend maar waarschijnlijk kunnen we het spel na de zomer voor zowel Android als iOS verwachten. Meer informatie vind je via de website van het spel.

Reacties (0)