Android 8.0 Oreo-update verschijnt binnenkort voor Galaxy Tab S3

20 maart 2018 1 Minuut 1 Reacties
samsung-galaxy-tab-s3-foto-6

De Samsung Galaxy Tab S3 zal binnenkort worden voorzien van Android 8.0 Oreo. Samsung heeft dit bericht zelf niet naar buiten gebracht, maar het nieuws is wel via een pagina voor wifi-certificaten naar buiten gekomen. De update verschijnt binnen enkele weken.

Oreo voor Galaxy Tab S3

Begin februari kwam al naar buiten dat de Android 8.0 Oreo-update snel naar de Samsung Galaxy Tab S3 zou komen. Samsung zou dus achter de schermen hebben gewerkt aan die update, zonder daar zelf iets over naar buiten te brengen. Nu heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant ook geen nieuws naar buiten gebracht, maar ziet het er toch echt naar uit dat de Tab S3 binnen enkele weken wordt voorzien van de Oreo-update. Acht specifieke versies van de tablet zijn namelijk voorzien van wifi-certificaten, en draaien allemaal op Android 8.0.

Die certificaten worden uitgedeeld door het officiële orgaan, schrijft Tablet Monkeys. Het enige dat we nu nog hoeven te doen is wachten totdat de update daadwerkelijk arriveert op de tablet of op het moment dat Samsung officieel naar buiten brengt dat de update beschikbaar is of wordt uitgerold. De update zal straks over-the-air worden verzonden naar iedereen, waardoor je er als gebruiker dus niets voor hoeft te doen om de update te ontvangen. Dat de Galaxy Tab S3 de Oreo-update ontvangt, is niet vreemd. Het is immers een jonge tablet.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Hans

Hans
29 mei 2018 om 20:55

Ik heb vanacht rond 01.00 uur 8.0 oreo mogen downlaoden op mijn Samsung Galaxy tab S3 en woon in Tilbug

Inloggen