Analist verwacht dat de Galaxy S8 slechter gaat verkopen dan de Galaxy S7

13 maart 2017 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s8-persafbeelding-2

Een analist, die zich vooral bezighoudt met Apple, verwacht dat de Samsung Galaxy S8 minder goed zal verkopen dan de Galaxy S7. Daarnaast verwacht de analist dat het nieuwe vlaggenschip van Samsung toch op 21 april 2017 gelanceerd zal worden.

Galaxy S8 minder populair dan Galaxy S7 – verwachting

De bekende analist Ming-Chi Kuo, die zich voornamelijk bezighoudt met Apple, heeft van zich laten horen over het aankomende vlaggenschip van Samsung. Volgens Kuo zal de Galaxy S8 minder goed gaan verkopen in 2017, dan de Samsung Galaxy S7 in 2016. De S8 zal veertig tot vijfenveertig miljoen keer worden verkocht dit jaar, tegenover de 52 miljoen verkochte modellen van de S7. Dat kan twee redenen hebben: de S8 verschijnt iets later dan de S7 deed en de Galaxy S7 was het enige vlaggenschip van de fabrikant vorig jaar.

Daarnaast denkt Kuo dat Samsung de Galaxy S8 alsnog kan uitbrengen op 21 april. Ten tijde van de release zal de smartphone in zeven kleuren beschikbaar zijn, namelijk goud, zilver, zwart, matzwart, blauw, roze en orchidee. Eind maart zal Samsung laten weten of de informatie, die tot nu toe al is gelekt, klopt. Op 29 maart organiseert het bedrijf namelijk een evenement waar het toestel officieel wordt onthuld. Voor meer informatie over de S8 raden we je aan ons archief eens door te nemen; daar vind je meer over specs en design.

Reacties (0)