Alcatel 3V wordt nieuwe 6-inch phablet voor zacht prijsje

16 januari 2018 1 Minuut 0 Reacties
Alcatel 3V

Renders en informatie over de Alcatel 3V zijn uitgelekt. Dit is een nieuwe 6-inch phablet die naar verluidt voor 179 euro naar de winkels komt.

De Alcatel 3V komt dit jaar alleen maar met telefoons die 18:9-schermen hebben. Deze beeldverhouding is zo’n beetje de standaard aan het worden. De Alcatel 3V lijkt een beetje op de eerder uitgelekte 3C, maar deze heeft twee camera’s op de achterkant.

Scherm

Het 6-inch scherm krijgt een reslutie van 2160 x 1080 pixels. Op de achterkant zitten volgens de geruchten een 16-megapixelcamera en een 2-megapixelcamera onder elkaar. Op de voorkant zit een 8-megapixelcamera. De telefoon wordt bestuurd door de MediaTek MT6737-processor. Die wordt geholpen door 32GB ram en er is 16GB opslaggeheugen.

Dat geheugen kan met een micro sd-kaart worden uittgebreid. De batterij levert voor 3000 mAh aan stroom en er is op de achterkant voorzien in een vingerafdrukscanner.  Het is een 4G lte-telefoon.

Androidversie onbekend

Het is niet duidelijk op welke Androidversie deze Alcatel zal lopen. Maar die versie zal waarschijnlijk meteen de laatste zijn; Alcatel brengt bijna geen updates uit. De gelekte Alcatel 3V kan volgende week al officieel worden aangekondigd, volgens de geruchten. Zo niet, dan zal hij wel tijdens het Mobile World Congress worden gepresenteerd, dat volgende maand in Barcelona van start gaat.

Reacties (0)