Adventures of Mana nu beschikbaar voor Android en iOS

04 februari 2016 1 Minuut 0 Reacties
adventures-of-mana

De Japanse speluitgever Square Enix heeft het spel Adventures of Mana uitgebracht op Android en iOS. De game kost de speler eenmalig 13,99 euro. Het kan ook zijn dat je dit spel kent onder de naam Final Fantasy Adventure.

Download nu Adventures of Mana

De Japanse speluitgever Square Enix heeft het al jaren over een remake van de game Adventures of Mana (sommige gamers kennen de game beter als Final Fantasy Adventure), maar nu is het dan eindelijk zo ver. Het spel is vanaf nu te downloaden voor Android en iOS. Het gaat hier om een premium spel waar je de hoofdprijs voor betaalt: 13,99, op zowel Android als iOS. Daarvoor krijg je wel een groot en uitgebreid avontuur, die niet gevuld is met in-app-aankopen, maar daadwerkelijk gameplay waar je je uren mee kunt vermaken.

Adventures of Mana is geen directe port van de originele game, maar een volledig opnieuw bewerkte versie daarvan, een remake. Daardoor kan het avontuur ook weer als nieuw aanvoelen voor spelers die het spel al eens hebben gespeeld. In dit spel speel je met een vechter die wordt gedwongen om elke dag van zijn leven te vechten in een arena, ter amusement van anderen, waaronder de Dark Lord. Die Lord krijgt lucht van een speciale boom die hem het eeuwige leven schenkt en dat wil de vechter in dit verhaal voorkomen – al kost het zijn eigen leven.

Adventures of Mana

Reacties (0)