7 inch Samsung Galaxy Tab Plus Honeycomb tablet gespot

21 september 2011 1 Minuut 0 Reacties
Galaxy-Tab-Plus

Tijdens de IFA 2011 presenteerde Samsung haar nieuwe Galaxy Tab 7.7 tablet met een Super AMOLED Plus display. Verwacht werd dat dit de officiële opvolger van de originele 7 inch Galaxy Tab zou worden, maar berichten over een prijs van zo'n 675 euro spraken dit nogal tegen. Vandaag is er een heel nieuw model van Samsung opgedoken wat daadwerkelijk de opvolger van de Galaxy Tab kan zijn.

De Galaxy Tab Plus, waarvan de naam al aangeeft dat het gaat om een update van de originele Galaxy Tab, is vandaag in het wild gespot. Volgens de bron van TmoNews.com wordt de nieuwe tablet onder de vlag van T-Mobile uitgebracht en beschikt deze over Android 3.2 Honeycomb als besturingssysteem, een 7 inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, 4G HSPA+ connectiviteit, een dun design (al lijkt het niet zo dun als de Galaxy Tab 7.7), Wifi, Bluetooth en een Cortex A9 processor.

De website CellPhoneSignal is er zelfs van overtuigd dat de Galaxy Tab Plus beschikt over een Super AMOLED of Super AMOLED Plus display. Er is nog niks officieel bevestigd door T-Mobile of Samsung en over de prijs valt dus ook nog weinig te zeggen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)