7 inch ASUS Eee Pad MeMo verschijnt in januari

01 december 2011 1 Minuut 0 Reacties
asus-eee-pad-memo-3d

Het was lang onduidelijk of de in mei van dit jaar gepresenteerde ASUS Eee Pad MeMo 3D nog op de markt zou komen maar in januari van volgend jaar lijkt het dan toch te gebeuren. Toch niet helemaal in originele vorm want de 3D functionaliteit lijkt door ASUS geschrapt te zijn. Volgens ASUS Taiwan moet de 7 inch Eee Pad MeMo ergens in januari op de markt verschijnen.

In maart van dit jaar verscheen de tablet voor het eerst, zonder 3D weergave. Daarna presenteerde ASUS de tablet opnieuw, met 3D weergave. Dat ASUS de 3D functionaliteit nu weer geschrapt heeft is wellicht een goed teken want kijkend naar de prijs van 3D smartphones en LG Optimus Pad tablet had het dan wel eens een dure tablet kunnen worden. Waarschijnlijk heeft ASUS ingezien dat 3D weergave momenteel nog niet voor tablets weggelegd is en dan consumenten prijsbewuster zoeken naar een nieuwe tablet. Toch beschikt de Eee Pad MeMo nog over een andere unieke feature. Er wordt namelijk een MeMix Bluetooth apparaat meegeleverd waarmee telefoongesprekken gevoerd kunnen worden, media bediend kan worden middels een afstandsbediening en waarmee je muziek via de tablet kunt luisteren middels een Bluetooth verbinding.

De verdere exacte specificaties zijn nog niet bekend aangezien ASUS de tablet al een keer of drie veranderd heeft. Naar verwachting wordt het apparaat in januari wel uitgerust met het Android 4.0 Ice Cream Sandwich besturingssysteem. Volgens de bronnen van Netbooknews wordt de Eee Pad MeMo in eerste instantie via telecomproviders aangeboden, al zie ik dat in Nederland nog niet snel gebeuren. De prijs zal rond de 300 euro liggen. We zullen in januari zien hoe ASUS haar nieuwe Eee Pad MeMo exact in de markt zet.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)